Hotel Almelo

Sinds 2012 kunnen de teams die vanuit Hamburg lopen al gebruik maken van een verzorgingsplaats in Almelo. Deze verzorgingsplaats, vanaf 2014 “Hotel Almelo” genoemd, heeft al onderdak geboden aan vele teams. Teams kunnen er zich opfrissen, maar ook blijven “overnachten”.

Elk jaar, ruim voor de start van de Roparun, krijgen de deelnemende teams een mail vanuit de doorkomstcommissie Almelo. Teams kunnen naar aanleiding van deze mail een plekje reserveren in het “Hotel”. Er is een overdekte slaapplaats beschikbaar, er zijn stroomvoorzieningen en ook extra douches en toiletten zijn geregeld.

Dat dit alles gewaardeerd wordt door de passerende teams, blijkt wel uit de volgende quotes:

Super dat we gebruik konden maken van jullie faciliteiten

Bijgekomen onder de douche, dank!

Wat een heerlijke douches. Top dat we die mochten gebruiken

Hemel op aarde! Bedankt voor deze geweldige organisatie!

Wat een topidee! Perfect, super!

Heerlijk, je voelt je weer mens

Dit soort reacties maakt nogmaals duidelijk hoe zeer de verzorgingsplaats wordt gewaardeerd en ook hoe belangrijk het is om ook in 2016 weer een “Hotel Almelo” op te zetten. We zijn dan ook al weer een geruime tijd bezig om alles in goede banen te leiden voor 15 en 16 mei a.s. Zodat de teams bij vertrek opgefrist de laatste 200 km van de Roparun kunnen afleggen.

Op het moment van schrijven hebben zich al 15 teams aangemeld. Dit aantal zal naar mate de Roparun dichterbij komt nog groeien.