Bestuur

Het is zo ver! De eerste nieuwsbrief van de Stichting Almeloopers is een feit. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je de afgelopen jaren op de een of andere manier betrokken bent geweest bij de Almeloopers. Als sponsor, donateur, samenwerkingspartner, loper, fietser, ondersteuner of als vrijwilliger tijdens het Roparun City Festival.

In de loop der jaren heeft een grote groep mensen zich ingezet voor De Almeloopers en daarmee ook voor het goede doel: de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het succes van de Almeloopers is alleen mogelijk dankzij jou en alle anderen die de Almeloopers een warm hart toe dragen. Het is voor ons, het bestuur van de stichting Almeloopers, belangrijk om jullie te betrekken bij alle activiteiten waar wij ons als stichting mee bezig houden. Vandaar deze nieuwsbrief. We beloven dat we je niet gaan spammen. Het voornemen is om 3 tot 4 keer per jaar een nieuwsbrief te verzorgen, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Eind oktober 2015 hebben er een aantal mutaties in het bestuur van de Almeloopers plaatsgevonden. Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om ons kort aan je voor te stellen. Voor het nieuwe bestuur is het belangrijk om de ingeslagen weg vast te houden en nog meer mensen te betrekken, zodat we nog meer geld kunnen ophalen voor het goede doel.

De voorgaande bestuursleden: Michel Haarhuis, Hans Peter de Ruiter, Wilfred Dijkstra en Miriam Gerritsen hebben een goed fundament gelegd. Zij waren de drijvende kracht achter heel veel initiatieven. Via deze weg willen we hen nogmaals bedanken voor hun inzet en geboekte resultaten.

Met sportieve groeten,

Bert ten Henneppe
Corine Steggink
Gerwin Peper
Aletta Wolthuis
Ben Kamphuis

Foto Bestuur Stichting Almeloopers