Dank-Zij-Jou avond

Voor: Donateurs, Sponsoren, Samenwerkingspartners, Team Doorkomst, Team Almeloopers

10 jaar Almeloopers verdient wel een feestje! 
Ben jij erbij? Op donderdag 18 oktober organiseren wij weer een Dank-Zij-Jou avond. Voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van de Almeloopers in de afgelopen 10 jaar. Zonder de sponsoren, donateurs, team Almeloopers, Team Doorkomst en andere samenwerkingspartners hadden wij nooit zo’n bijdrage kunnen leveren aan de palliatieve zorg. Daarvoor enorm bedankt! De gehele avond is daarom gratis incl. hapje en drankjes.

De avond wordt wat ons betreft weer 
leuk, gezellig en inspirerend. En met een beetje mazzel gaan wij een stukje gelukkiger naar huis. Want wist jij dat mensen die vrijwilligerswerk doen significant gelukkiger zijn? En dat slechts 10% van jouw geluksgevoel bepaald wordt door omstandigheden, 50% is erfelijk (een kwestie van genen en hoe keken jouw ouders naar de wereld en alles wat er in hun leven gebeurde?). Het goede nieuws is dat 40% van jouw geluksgevoel maakbaar is. Mirjam Spitholt neemt ons tijdens de avond mee in de geheimen rondom geluk en hoe wij dat zelf kunnen beïnvloeden.

Mirjam’s  achtergrond is die van econoom, daarnaast is zij de bedenker van het 
vak Gelukskunde op de Saxion Hogeschool in Enschede. Met een gezonde dosis humor en de nodige gevoeligheid is Mirjam in staat om in een korte tijd mensen weer te brengen naar de plek waar liefde en geluk woont. Mirjam schreef onlangs haar eerste boek: Wil je gelijk of wil je geluk?
Voor meer informatie over Gelukskunde bezoek haar website: 
www.mirjamspitholt.nl

Naast de presentatie van Mirjam zijn er nog enkele programmaonderdelen op deze Dank-Zij-Jou avond die ook meer dan de moeite waard zijn om hierbij aanwezig te zijn. Denk aan o.a. de presentatie van de nieuwe shirts van de Almeloopers, een kijkje achter de schermen bij het Alma Inloopershuis en een korte terugblik op 10 jaar Almeloopers.


De Dank-Zij-Jou avond vindt plaats in de Almelounge van het Heracles Stadion. Jij bent 
vanaf 19.00 u welkom en het programma start om 19.30uur. De bar sluit rond 23 uur.
De toegang is gratis en een introducee is ook van harte welkom. Wij zien jouw graag donderdag 18 oktober!
Laat het ons vóór 14 oktober even weten als jij erbij wilt zijn. Je kunt je aanmelden via deze link: DankZijJou@almeloopers.nl

Graag tot ziens op 18 oktober in de Almelounge van het Polman Stadion.


Bestuur Stichting Almeloopers