Fit For Almeloopers!

Noot

Tot onze grote teleurstelling moeten we, door gebrek aan inschrijvingen, het evenement op 24 maart a.s. aflasten. Tevens evalueren wij het concept en uitnodigingstrajact, zodat wij toekomstige evenementen nog beter kunnen organiseren.

De Almeloopers

Op zaterdag 24 maart aanstaande organiseren de Almeloopers een sportief en informatief evenement in de Java Toren in Almelo. Er kan worden deelgenomen aan diverse clinics en masterclasses, die door professionals en deskundigen worden gegeven. Zo zullen o.a. Nederlands kampioenen hardlopen Marti ten Kate en Marian Freriks hardloopclinics voor de beginner en ervaren loper gaan geven. Ook zijn er vernieuwende sporten als Zumba en Disq clinics te volgen.

Voor de kinderen is er veel vertier aanwezig zijn. Als zij ook sportief bezig willen zijn, dan is er de mogelijkheid om te gaan kickboksen. Een clinic kost 10 euro per sessie en als er een masterclass wordt bijgeboekt, dan is het gezamenlijk slechts 15 euro!

Het doel van dit evenement is om geld in te zamelen voor het goede doel van de RopaRun: palliatieve zorg voor mensen met kanker.

U komt toch ook?! Meer informatie kunt u vinden op de site van de Almeloopers en inschrijven kunt u doen via www.almeloopers.nl/FitforAlmeloopers. Heeft u vragen, stuur dan gerust een mail naar fitforalmeloopers@almeloopers.nl

Klik hier om onze flyer te bekijken.

Wij zien u graag op 24 maart in de Java Toren in Almelo!