Corine Steggink

Mijn naam is Corine Steggink. De Roparun betekent voor mij samen met een team van enthousiaste sportievelingen zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel: kwaliteit toevoegen aan het leven van kankerpatiënten. Enige jaren geleden is mijn vader overleden aan kanker en zeker de laatste maanden waren slopend en afschuwelijk voor hem, mijn moeder en ons. Dit jaar help ik voor het eerst actief mee aan de run. Voorgaande jaren steunde ik het goede doel door op de kinderen van mijn zus te passen, zodat zij van Parijs naar Rotterdam kon lopen.

Samen met Cees en Petra help ik met de catering: iedereen voorzien van een natje en droogje en een plek om te rusten. De eerste verzoekjes voor pannenkoeken, pap en gebakken eieren zijn al binnen gekomen. Gelukkig is Cees onze kookprofessional, dus dat gaat helemaal goed komen. Ik kijk ernaar uit om met elkaar de schouders eronder te zetten. Ik heb heb enorme bewondering voor de kracht en het uithoudingsvermogen van de lopers en fietsers en hoop op mijn manier een steentje bij te kunnen dragen aan hun uitdaging.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als trainer & adviseur bij FranklinCovey. Samen met de opdrachtgever werk ik aan vraagstukken gericht op leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Mijn motto is: It’s all about human connection en dat geldt zeker voor de Almeloopers en de Roparun!