Ingrid Kaal

Mijn naam is Ingrid Kaal. Ik ben 48jaar. Ik woon in Borne. Ik ben getrouwd met Gerrit en samen hebben we 2 zoons. Mijn beroep is administratief medewerkster en doe de opleiding mental coach en Regenesis Healing
Mijn passie is sporten maar vooral hardlopen. Hardlopen is met de paplepel ingegoten door mijn vader. Ik heb met vele hardloopevenementen meegedaan maar voor mij was het hoogtepunt de hele marathon van Enschede in 2013.
Ik kwam voor de eerste keer in aanraking met de ROPARUN in 2014 omdat het team van VIRO Hengelo mij daar voor heeft gevraagd. We zijn begonnen vanuit Parijs en de finish was in Rotterdam. Er was een geweldige teamspirit met elkaar en ik vond het een enorme ervaring om daar een onderdeel van te mogen zijn.
In 2015 liep ik voor de eerste keer mee met het team van de Almeloopers. Een goed georganiseerde team met al vele jaren ervaring met de ROPARUN dat merkte ik al snel met de begeleiding en de trainingen die vooraf gingen. In 2017 doe ik voor de derde keer mee aan de Roparun maar dan als fietser. We starten dit jaar vanuit Hamburg. Dit is voor mij nieuw, spannend en uitdagend waardoor ik daar veel energie weer uit krijg.  Ik doe graag mee met de Roparun omdat ik zo voor mij 2 belangrijke dingen kan combineren het fietsen  en het inzetten voor het  goede  doel.
Mijn motto is GEWOON DOEN EN GENIETEN. Steun ons daarbij, ik heb er zin in.