Pasfoto Marion

Marion Wesselink

Ik ben Marion Wesselink- Hams en ondertussen 60 jaar jong. Ik ben al  heel lang getrouwd met Gerard en samen hebben we drie volwassen zoons met ieder een leuke en lieve relatie.
Het was ooit mijn wens om na de HAVO fysiotherapie te gaan studeren. Het is er toen niet van gekomen. Ruim 30 jaar geleden werd mij de gelegenheid geboden om een opleiding sportmassage te volgen. Hier heb ik nooit spijt van gehad. Ik heb bij vele verschillende activiteiten als sportmasseur mijn bijdrage mogen leveren en dit doe ik nog steeds met veel plezier.
Door mijn werk als freelance journalist kwam ik in 2016 in contact met de Almeloopers. Ik voelde en proefde een heel bijzondere sfeer, daarom trok ik mijn stoute schoenen aan en heb mij aangemeld als sportmasseur. Ik werd meteen welkom geheten. Ik ben ondertussen twee keer mee geweest en het waren geweldige ervaringen. Ik mag nu voor de derde keer deel uitmaken van weer een heel mooi team.  Ik probeer via de media de Roparun en de Almeloopers zoveel mogelijk in de publiciteit te brengen en zo bij te dragen om zoveel mogelijk geld op te halen.
In mijn familie en vriendenkring ben ik meerdere malen geconfronteerd met kanker. De man die mij destijds het masseren heeft geleerd is in 2017 overleden aan kanker op 69 jarige leeftijd. Hij heeft vele jaren gevochten om te mogen leven maar verloor helaas dit gevecht. Ook een toneelvriendin is op 59 jarige leeftijd  in juni van 2018 overleden aan longkanker. Samen hebben we enkele dagen voor haar overlijden nog het lied van Peter Schoof  over ´ik loop voor jou´ geluisterd. Tijdens de doorkomst in Almelo heb ik nog  haar naam op straat mogen schrijven. Voor mij een heel bewogen moment.