Marion Wesselink

Ik ben Marion Wesselink- Hams en ondertussen 58 jaar jong. Ik ben al weer 35 jaar getrouwd met Gerard en samen hebben we drie volwassen zoons met ieder een leuke en lieve relatie.
Het was ooit mijn wens om na de HAVO fysiotherapie te gaan studeren. Het is er toen niet van gekomen. Ruim 30 jaar geleden werd mij de gelegenheid geboden om een opleiding sportmassage te volgen. Hier heb ik nooit spijt van gehad. Ik heb bij vele verschillende activiteiten als sportmasseur mijn bijdrage mogen leveren en dit doe ik nog steeds met veel plezier.
Door mijn werk als freelance journalist kwam ik in 2016 in contact met de Almeloopers. Ik voelde en proefde een heel bijzondere sfeer, daarom trok ik mijn stoute schoenen aan en heb mij aangemeld. Ik werd meteen welkom geheten. Het lijkt me een geweldige ervaring om er straks in juni bij te zijn, ik kijk er echt naar uit. Ik probeer via de media de Roparun en de Almeloopers zoveel mogelijk in de publiciteit te brengen en zo bij te dragen nog meer geld op te halen dan in het afgelopen jaar.
In mijn familie en vriendenkring ben ik meerdere malen geconfronteerd met kanker. De man die mij destijds het masseren heeft aangeleerd, heeft al jaren de ziekte van Kahler. Hij vecht al heel lang om te kunnen blijven leven. Hij betekent veel voor me en is een enorm voorbeeld voor mij. Als ik straks na twee dagen door werken op mijn laatste benen masseer zo gezegd, zal ik nog wel even aan hem denken.