Pasfoto Martin

Martin van Loo

Mijn naam is Martin van Loo, 48 jaar, getrouwd met Esther en heb 2 prachtige dochters Maureen(12) en Kirsten(15).

Mijn hobby’s zijn MTB fietsen, tennis competitie, Max Verstappen live zien racen en natuurlijk de Almeloopers.

Als geboren en getogen Almelo-er probeer ik vaak (vooral sportieve) activiteiten in Almelo te bezoeken en/of te steunen. Ik bezoek alle thuiswedstrijden van de Almelose zwart-witte trots Heracles.

Voor mijn werk als Sales Manager reis ik al vele jaren in Europa, maar ook in het Midden Oosten, USA en India.

In 2015 heb ik voor het eerst meegeholpen bij Hotel Almelo tijdens de RopaRun. De positiviteit van alle deelnemers is mijn goed bijgebleven.

In 2017 heb ik voor de eerste keer zelf met de Almeloopers de RopaRun uitgelopen. Deze RopaRun uitlopen was mijn grootste sportieve prestatie.

In 2018 was in geen loper maar Social Media Coördinator van Team Almeloopers. Ook dat was een prachtige ervaring. Een RopaRun team als de Almeloopers heeft ca. 30 teamleden welke allemaal super belangrijk zijn.

Na een jaartje sabbatical ben ik dit jaar in het Almeloopers team voor 2020 weer van de partij als Social Media Coördinator. Zin in!!

Het inzamelen van geld voor palliatieve zorg, welke deels weer wordt uitgeven in de eigen regio, is voor mij de extra motivatie om samen met het hele team de Roparun te voltooien.