Ronald Voort

Voor wie mij niet kent, ik ben Ronald Voort. In 2013 ben ik met de Almeloopers meegegaan om een videoverslag te maken en het jaar erop een videoverslag van de doorkomst in Almelo. Een compilatie van die twee filmpjes staat op de site van de Almeloopers.

In het dagelijks leven ben ik freelance video-editor en producer. Ik monteer veel voor televisie zoals Endemol,Fox Sports, RTL, RTV Oost en Omroep Gelderland, maar ook voor bedrijven.

Mijn vrouw Manon heeft twee keer borstkanker gehad, in 2012 en in 2015. De ziekte heeft ons leven voorgoed veranderd. Vorig jaar liep ik voor het eerst in mijn leven een marathon om geld in te zamelen voor Pink Ribbon, waar Manon ambassadeur voor is. De blog (en het filmpje wat RTV Oost over ons maakte) is te vinden in de volgende link: http://blog.pinkribbon.nl/manon-kreeg-twee-keer-borstkanker

De marathon van Enschede heb ik uitgelopen, maar niet geheel volgens plan. Anderhalve week voor de marathon liep ik een knieblessure op. Met veel pijn en moeite de marathon toch uitgelopen, met als gevolg dat ik 8 weken lang niet meer kon hardlopen.

Komend jaar ga ik opnieuw de Enschede Marathon doen. Mijn tijd van 4,5 uur wil ik graag verbeteren en dit keer zonder blessures. Ik ben al weer volop aan het trainen, dus dat komt goed.

Als reserveloper hoop ik natuurlijk dat ik tijdens de RopaRun niet in actie hoef te komen, maar mocht het toch nodig zijn dan loop ik met veel liefde en plezier mee.

Geef tijd, wanneer dit niet meer vanzelfsprekend is… iets wat past bij de RopaRun en wat KWF gebruikt heeft dit jaar tijdens de collecteweek.

https://www.youtube.com/watch?v=V64WmHKRMZA

En voor de oplettende kijker: Manon is als laatste te zien in deze commercial. 🙂