Raymond Woudstra

Mijn naam is Raymond Woudstra, 51 jaar, getrouwd met Carina en vader en een studerende zoon Nick.

Ik ben werkzaam bij NCR als Field service manager . NCR levert kassasystemen aan retailers en geldautomaten aan de banken. Op deze producten verlenen wij service en onderhoud. Hier geef ik dan leiding aan de engineers in de buitendienst.

Sinds 4 jaar ben ik ook besmet met het hardloop virus. In eerste instantie om me fitter te voelen en om mijn hoofd leeg te maken. Nu kan ik niet meer zonder hardlopen. Ook mag ik graag andere sporten uitoefenen zoals fietsen maar mag ook heel graag ander sporten volgen live zoals Heracles Almelo en sporten die uitgezonden worden op TV.

Nadat ik in voorjaar van 2016 heb mogen proeven om gezamenlijk in teamverband te hardlopen genaamd “de Twenterun” mag ik dit jaar de grote uitdaging aangaan. Zoals zovelen hebben wij ook van mensen in onze nabije omgeving afscheid moeten van mensen die dicht bij ons stonden. Ik hoop dan ook dat ik een bijdrage kan leveren aan het goede doel: Zorg voor mensen met kanker! door veel geld in te zamelen en de uitdaging met goed gevolg te volbrengen.