Rabo Clubkascampagne

Klanten van Rabobank Noord en West Twente opgelet! Samen met jullie hulp kunnen de Almeloopers flink wat geld verdienen de komende weken. De Rabobank introduceert een nieuwe sponsorformule: de Rabo Clubkas Campagne. Wanneer je klant bent van de Rabobank ontvang je deze week in je mailbox of in je brievenbus een persoonlijke stemcode van de Rabobank. Met deze stemcode kun je digitaal drie stemmen uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die je steunt. Je mag twee keer stemmen op de Almeloopers en de laatste stem breng je uit op een andere vereniging/stichting naar keuze. Je mag al stemmen vanaf 12 jaar!

Jouw stem is geld waard!

Natuurlijk willen wij graag dat je stemt. Wij vragen alle mensen die de Almeloopers een warm hart toe dragen te stemmen op de Almeloopers. Het geld komt zoals bekend uitstekend terecht: We zamelen geld in voor mensen met kanker: de palliatieve zorg in Nederland.

Een deel van de ingezamelde gelden van de Almeloopers zijn al ten goede gekomen aan Twentse instellingen zoals bijdrages voor Trivium Meulenbelt Zorg voor het inrichten van hospices in Almelo, een grote bijdrage voor de Twentse Wensambulance, een bijdrage voor een hoofdhuidkoeler in het ZGT Almelo etc. Maar we willen nog veel meer geld naar Twente halen….

Wij willen graag de mensen met kanker nog een mooi leven geven. Hiervoor is veel geld nodig. Hoe geweldig zou het zijn wanneer wij uw stem(men) krijgen en zo een mooi bedrag binnenslepen voor de Almeloopers en dus voor de palliatieve zorg. Daarom vragen we jou te stemmen op de Almeloopers.

Dus….:

  • -Houd komende week je mailbox of de postbus goed in de gaten
  • -Breng twee stemmen uit op de Almeloopers
  • -En stimuleer ook anderen zoals, vrienden, buren, familie, collega’s en kennissen dit te doen!

Laat je stem(men) niet verloren gaan

Stem op de Almeloopers!

Je kan stemmen van 2 mei tot 22 mei!

Alvast bedankt voor je steun.

Voor meer informatie over deze actie klik hier om de flyer te lezen.