Recordopbrengst Almeloopers voor Roparun 2018

Bij de 10e deelname aan de Roparun, die tijdens het afgelopen Pinksterweekend is gelopen, zijn de Almeloopers erin geslaagd om een recordbedrag in te zamelen voor de Roparun. Het geld is bestemd voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Tijdens de traditionele bijeenkomst vanavond bij Café België ontving wethouder Irene te Seldam de cheque met het bedrag. Zij had de eer om het een totaalbedrag bekend maken van de opbrengst van dit jubileumjaar.

Het totaalbedrag dit jaar is maar liefst € 50.897,36. Dit bedrag werd met een luid gejuich ontvangen door de aanwezige teamleden en vrijwilligers die de doorkomst van de Roparun door Almelo tot een fantastisch feest hebben gemaakt.

Door een jaar lang allerlei acties te voeren, heeft het ons team een fantastische opbrengst gerealiseerd. Loten verkopen, collecteren, chocolade met kerst, een nog steeds opende wijnactie, sponsorlopen, statiegeldacties bij supermarkten, een speciale broodjesactie bij scholengemeenschap Erasmus en een kunstveiling in samenwerking met het kunstenaarscollectief Kriet, zijn een aantal van de acties, die tot deze geweldige opbrengst hebben geleid.

Daarnaast weet het team zich de afgelopen jaren gesteund door een gestaag groeiend aantal bedrijven, dat via sponsoring ook een belangrijk deel bijdraagt aan dit fantastische bedrag.

De Almeloopers willen iedereen die een bijdrage heeft verleend aan dit fantastische resultaat ontzettend bedanken!

Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie!