Foto Running Dinner

Running Dinner

De Roparun volgen op de eerste rij? Ook tijdens deze 25e Roparun organiseren de Almeloopers op zondag 15 mei 2016 in samenwerking met cateraar Brood met Spelen een Running Dinner op het Centrumplein, waar u de 80 teams langs uw tafel ziet rennen en ze kunt toejuichen.  Aanvang: 16:00 uur.

Aanmelden via: https://almeloopers.nl/festival/

Het Running Dinner vindt plaats voor het voormalige Scheer en Foppenpand op het Centrumplein. De kosten voor het Running Dinner bedragen slechts € 22,50 per persoon, inclusief 1 consumptie. Van dit bedrag wordt de helft gestort op de rekening van de Roparun. Een gezellig uitstapje met drie vliegen in één klap: lekker eten, u helpt de teams met uw support en u steunt de Roparun! Reden te meer om op Eerste Pinksterdag aan te schuiven!
Vanwege de vervroegde starttijden in Hamburg kunt al vanaf 16:00 uur proosten met een aperitief, vergezeld van een amuse, waarna rond 18:00 uur het buffet zal worden geopend. Dit jaar kunt u genieten van uit o.a. huisgemarineerde varkensspiesjes, runderburgers, kippenvleugeltjes en pittige merquez-worstjes. Deze worden À la minute bereid op de barbecue! Ook worden er gegrilde groenten, gemarineerde watermeloen, boterzachte maiskolven aangeboden en is er een uitgebreide keuze aan frisse salades aangeboden. U eindigt met een heerlijke ijsco van IJscotheek Van Olffen.

 

Ook trek gekregen? Meldt u snel aan via de website van de Almeloopers!

Logo Van Olffen