Uitnodiging Goede doelen avond Almeloopers

De gemeente Almelo en het bestuur van de Stichting Almeloopers nodigt u / jou bij deze van harte uit voor de uitreiking van “Roparun-gelden” aan diverse goede doelen op het gebied van (palliatieve) zorg voor kankerpatiënten in Almelo en directe omgeving.

Almelo heeft in 2015 de tweede prijs gewonnen als Doorkomststad op de route Hamburg – Rotterdam, hetgeen een geldbedrag van € 25.000,00 heeft opgeleverd. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Almelo de derde prijs had gewonnen op deze route. Goed voor een mooi bedrag van € 12.500,00. Ook hier zijn we uiteraard blij mee.

Enkele organisaties in en rond Almelo hebben onlangs aanvragen ingediend en deze zijn goedgekeurd en toegekend door de Stichting Roparun Palliatieve Zorg. Net als vorig jaar willen we deze toekenningen graag vieren en de cheques uitreiken tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij ditmaal onze nieuwe burgemeester, de heer Arjen Gerritsen, aanwezig zal zijn, vergezeld door wethouder mevrouw Irene ten Seldam.

Bij deze nodigen wij u / jou van harte uit voor de uitreiking van de cheques. Dit zal plaatsvinden op: woensdag 17 mei om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie: de raadszaal van het gemeentehuis Almelo, Haven Zuidzijde 30.

De goede doelen houden we nog even geheim. Het wordt een speciale avond waarbij ook bijzonder Almeloopers-nieuws bekend zal worden gemaakt. Na de uitreiking is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Vriendelijk verzoek om via e-mail: stichting@almeloopers.nl te melden of u wel of niet aanwezig zult zijn. Graag tot woensdag 17 mei aanstaande.

Met sportieve groet,
Bestuur Stichting Almeloopers,

namens deze: Alette Wolthuis, secretaris en Ben Kamphuis, bestuurslid/teamcaptain.