Vanavond de eerste avondtraining met het team voor 2018 deel l

Almeloopers: Live-uit-de-koers verslag Vanavond de eerste avondtraining met het team voor 2018.
Om 18:10h zijn we vanaf de SISU gestart.

Als eerste ben ik live aanwezig net busjeB.

Wie rijdt er mee met busje B:
Lopers Renate, Henk, Dennis en Raymond.
Fysio Ria
Chauffeur Hans
Teamcaptain Ben
Coordinator Social Media Martin
En buiten fietsen natuurlijk onze kanjers Gea en Gerwin.

Renate:
Vorig jaar als reserveloopster mee geweest in het Roparunweekend. Vooral geholpen in de grote bus bij de catering. Dat was al een prachtige ervaring naar dit jaar gaat het echt gebeuren! Als loper mee op de route. Net terug van de 2e stint komt Renate de bus in met een koud bekkie. Het is erg fris. Koude wind.

Henk:
Eerste jaar Almelooper! Als eerste reserveloper loop ik natuurlijk vanavond mee. Ik heb er zin in. Net de 2e stint van 2km gelopen. Het is koud! Maar het gaat erg goed. Henk valt vandaag in voor Jeroen Stange die vandaag afwezig is.

Dennis:
Tja, Dennis. Die loopt voor de x mee met de Roparun. Altijd met de Almeloopers. Veel ervaring brengt Dennis mee. Hij zit rustig achterin het busje op z’n vaste plekje. Ach, koud. Valt wel mee.

Dennis tegen Henk: “hoe voelde het om je eerste meters te lopen?”. Henk:”ging super lekker. 4:50min. Mooi tempo.

Raymond:
Vorige jaar voor het eerst gelopen met de Almeloopers. Prachtig. Dit jaar graag weer mee voor een mooie 2e ervaring. Veel geleerd over hoe te eten/drinken vorig jaar. Zin in!

Ria:
Onze vaste fysio. Coördinator van de fysio’s en masseuses. Ria gaat voor de 5e keer mee

Hans:
De chauffeur gaat al voor de 8e keer mee. Chauffeur, teamcaptain, loper, … hij is van alles al geweest. En hij gaat nog jaren door! We sturen nu net over een hele slechte zandweg. We schudden van links naar rechts.

Ben:
Onze teamcaptain is er al voor de 10e keer bij. Ben zit rustig achterin de bus en ziet dat de coördinatie in de bus erg goed verloopt.

Gea:
Gea fietst ook weer lekker mee. Ze heeft ook al 4/5x mee gedaan zegt haar man, onze chauffeur Hans. We vragen het Gea even zometeen bij de volgende wissel.
ff buten geweest voor de wissel van Dennis op Raymond.
Gea meldt dat ze voor de 6e keer meedoen met de Almeloopers.

Gerwin:
Als penningmeester van stichting Almeloopers is Gerwin er dit jaar voor de eerste keer bij op de fiets. Na 2 jaar chauffeur wil hij graag een keer op de fiets mee. Gerwin is al vele jaren verbonden met de Almeloopers. Vele jaren organiseerde hij de doorkomst in Almelo. Het is kou buiten. Erg veel koude wind. Gerwin geniet!

Martin:
Voor het 2e jaar mee met de Almeloopers vanuit Hamburg naar Rotterdam. In 2017 als loper de Roparun uitgelopen. “Wat een supergave ervaring”. In 2018 ga ik mee als coordinator Social Media. Wel een gekke avond vanavond. Op de dag dat mijn vader voor de 2e keer in 4 weken wordt geopereerd aan een kwaadaardige tumor aan zijn tong. En dan vanavond op pad met de Almeloopers. Je inzetten voor palliatieve zorg. Vorige week hebben we bij de lotenverkoop weer veel geld binnengehaald voor de Stichting Roparun.

Tot straks vanuit busje A