Vanavond de eerste avondtraining met het team voor 2018 deel ll

Inmiddels overgestapt en dus ben ik live aanwezig in busje A.

Wie rijdt er mee met busjeA:
Lopers Nienke, Titus, Ronald en Edwin.
Fysio Lars en Bente
Chauffeur Romee
Teamcaptain Ben (ook overgestapt)
Coordinator Social Media Martin
En buiten fietsen natuurlijk onze kanjers Ingrid en Mattijs.

Nienke:
Nog een debutant! Nienke heeft er veel zin in. Ze loopt nu op straat haar 5e 2km stint. Het gaat haar goed af deze avondtraining. Nienke succes!!

Titus:
Warm welkom voor onze eerste Enschedese loper bij de Almeloopers.
Titus welkom bij het Team! Titus loopt lekker en over de voetbal praten we niet.
Alles voor het goede doel van de Almeloopers!

Ronald:
Net terug van een koude run buiten komt hij met een koud bekkie terug in de bus. Ronald is samen met Manon erg fanatiek supporters van de Almeloopers. Voor de 2e keer loopt Ronald mee.

Edwin:
Ja, een die-hard Almelooper sinds vorig jaar. De ING-handschoenen gaan weer aan en Edwin loopt weer het donker in. We hebben even voetbal-pauze in de bus. Edwin is druk met mooie acties voor de Almeloopers.

Lars:
Net als vorig jaar fysio in busjeA. Vorig jaar was een mooie ervaring, dus dit jaar weer van de partij. Lars houdt de lopers goed in de gaten.

Romee:
Debutant in de voetbal-bus! Romee uit Nijverdal is voor Ajax. Maar vanaf dit jaar ook fanatiek Almeloopers fan. Bente gaat ons met haar vele rij-ervaring van Hamburg naar Rotterdam brengen.

Ingrid:
Vaste fietser van de Almeloopers. Al vele jaren ervaring bij het team. Ze komt net weer aanfietsen. Voldoende licht voorop en de navigatie gaat ook weer prima.

Mattijs:
Debutant bij de Almeloopers op de fiets. Mattijs heeft al ooit eerder met een ander team mee gefietst, maar is nu sl een echte Almelooper. De navigatie geeft ff problemen, maar dat wordt al snel opgelost.

Bente:
Als 4e fysio heeft Bente zich 2 weken geleden aangemeld als fysio bij het team. Bente is ook mee vanavond en kan zo mooi ervaren hoe enthousiast we allemaal zijn. Romee geeft gelukkig ook al meegeholpen met de lotenverkoop vorige week.
Bente maakt van dichtbij in de familie mee wat de vervelende ziekte aanricht. We zijn blij met Bente in ons team en haar inzet voor de palliatieve zorg.

Ben en Martin zijn al gepresenteerd vanavond.

Nog een km of 10 en dan gaan we met z’n allen aan de soep van Boukje!