Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Beste volger van de Almeloopers,

Uw stem is geld waard! Maandag 5 oktober start de nieuwe actie van de Rabobank. Rabo ClubSupport.

Samen met jou hulp kunnen de Almeloopers flink wat geld verdienen de komende weken. De laatste 3 jaren hebben wij als Almeloopers daar mooie bedragen mee opgehaald. Dat willen we dit jaar ook weer graag bereiken.

Rabo ClubSupport is de opvolger van de Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is o.a. dat alleen Rabobank-leden kunnen stemmen. En klant zijn bij de Rabobank, is iets anders dan lid. Ben je een Rabo-klant, dan kun je zelf snel en eenvoudig checken of je ook lid bent. Dat kan in de Rabo App (bij het onderdeel zelf regelen). Ben je (nog) geen lid, dan kunnen je dat direct zelf in de app regelen. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Net zo makkelijk!

Vanaf maandag 5 oktober kun je gaan stemmen. In totaal kun je straks 5 punten verdelen. Nieuw is dat je nu maximaal 2 punten kunt geven aan 1 vereniging of stichting. Vanzelfsprekend vragen wij jou of je de Almeloopers wilt steunen met het geven van de 2 punten. Elke punt is geld waard! Jouw stem is dus geld waard! Wij vragen alle mensen die de Almeloopers een warm hart toe dragen te stemmen op de Almeloopers.

Hoe geweldig zou het zijn wanneer wij uw stem(men) krijgen en zo een mooi bedrag binnenslepen voor de Almeloopers en dus voor de palliatieve zorg. Daarom vragen we jou te stemmen op de Almeloopers.

Dus:Stem vanaf 5 oktober op de Almeloopers, je mag al stemmen vanaf 12 jaar. En stimuleer ook anderen zoals, vrienden, buren, familie, collega’s en kennissen dit te doen! Laat je stem(men) niet verloren gaan. rabobank.nl/clubsupport. Stem op de Almeloopers!

Alvast bedankt voor je steun en je stem. De Almeloopers