Logo Sponsors gezocht

De Almeloopers doen sinds 2008 mee aan de Roparun. Primaire doelstelling van de Almeloopers is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel: Mensen met kanker nog een mooi leven geven!. Sponsorwerving speelt daarbij een belangrijke rol.

Bedrijven

Wij willen u graag verwelkomen als sponsor/donateur van ons team Almeloopers. U steunt dan niet alleen het goede doel, maar als bedrijf geeft het u ook de kans uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Kijk hier naar de mogelijkheden om met uw bedrijf de Almeloopers te sponsoren, en daarmee bij te dragen aan het goede doel van de Roparun. De ANBI status geeft zekerheid dat de ingezamelde gelden daadwerkelijk besteed worden aan het goede doel en uw gift is (gedeeltelijk) aftrekbaar van de inkomstenbelasting. (voor meer informatie zie Belastingdienst)

Particulieren

Als particulier kun je ons ook steunen. Elke euro is er 1. Want helaas kent bijna iedereen in zijn of haar directe omgeving wel een of meerdere mensen die te maken hebben met deze ziekte. Voor die mensen rennen we van Hamburg naar Rotterdam! Het zou fantastisch zijn als je ons wilt steunen door een donatie te doen. Je kunt jouw financiële bijdrage leveren via de donatiemodule.  Heel erg bedankt!