Logo Sponsors gezocht

‘‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen
meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Wij, de Almeloopers, doen in 2022 voor de 12e keer mee aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van circa 550 kilometer die gelopen wordt door 8 lopers. Jarenlang is deze estafetteloop gestart in Hamburg en lag de finish in Rotterdam. Dit jaar wordt de Roparun volledig in Nederland georganiseerd. We starten in Enschede op 5 juni en finishen 52 uur later op 7 juni in Rotterdam.
De primaire doelstelling van de Roparun en de deelnemende teams is het is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel; palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Sponsorwerving speelt daarbij een cruciale rol. In de afgelopen jaren heeft u als sponsor of donateur een geweldige bijdrage geleverd aan het goede doel. Reden om u ook dit jaar weer
te benaderen.

Wij willen u ook dit jaar graag verzoeken om sponsor/donateur te worden van team de Almeloopers. 100% van de ontvangen bedragen gaan naar Stichting Roparun. Sponsoring kan u, naast de steun voor het goede doel, een interessante vorm van publiciteit opleveren.
Dit kan onder meer bij de doorkomst van de Roparun in Almelo. Al vele jaren is deze doorkomst, dit jaar op 6 juni, een waar volksfeest in de Almelose binnenstad met als hoogtepunt het moment dat de Almeloopers het Amaliaplein passeren.

Er zijn diverse mogelijkheden om te sponsoren. Hieronder staan de mogelijkheden om met uw bedrijf de Almeloopers te sponsoren en daarmee bij te dragen aan het goede doel van de Roparun.

ANBI beschikking

Voor u, als mogelijke sponsor van de Almeloopers is het prettig te weten dat uw gift fiscaal aftrekbaar is. Hiervoor gebruikt u het fiscaal nummer (RSIN) als ANBI-code. In 2017 heeft de stichting Almeloopers een ANBI beschikking van de Belastingdienst gekregen. Deze ANBI beschikking geeft, naast de fiscale aftrekbaarheid, ook zekerheid dat de ingezamelde gelden besteed worden volgens het doel van de Almeloopers. (Belastingdienst)

Wij zouden het geweldig vinden om u ook dit jaar als sponsor of donateur te verwelkomen.

Particulieren

Als particulier kun je ons ook steunen. Elke euro is er 1. Want helaas kent bijna iedereen in zijn of haar directe omgeving wel een of meerdere mensen die te maken hebben met deze ziekte. Voor die mensen rennen we van Hamburg naar Rotterdam! Het zou fantastisch zijn als je ons wilt steunen door een donatie te doen. Je kunt jouw financiële bijdrage leveren via de donatiemodule.  Heel erg bedankt!